8 juli 2016 was de officiële start van BlijKraal. Dat was de dag dat ik naar de Kamer van Koophandel ben gegaan om mijn bedrijf in te schrijven. Onofficieel was ik echter al veel langer met BlijKraal bezig…
 
Ruim een half jaar ervoor had ik zelf mijn baan opgezegd bij een grote verzekeraar. Ik had er tien jaar met veel plezier als teamcoördinator gewerkt, maar ik wilde een nieuwe (hele andere) uitdaging. Na het maken van een ondernemersplan, (heeeel) lang met mijn website bezig te zijn geweest, werd het langzaam echt. En toen kwam het moment dat de website af was, het bedrijf ingeschreven en ik mijn eerste sieraad had verkocht!
 
Maar wie ben ik zelf? Ik ben Amerens, dit jaar 35 jaar geworden en ik woon samen met mijn vriend en onze drie dochters van 2, 4 en 7 in Ryptsjerk (Friesland). Ik haal veel plezier en krijg veel energie uit het maken van sieraden. Zelf ben ik vooral dol op armbanden met kralen van steen. Verschillende combinaties, iets op maat maken, armbanden, kettingen…. tijden kan ik aan de tafel zitten met allemaal kralen.
 
Naast de sieraden die ik maak en verkoop in mijn webshop, sta ik af en toe ook op fairs en geef ik workshops aan volwassenen.
 
Daarnaast organiseer ik samen met Semna van CreatiefLAB17, naschoolse activiteiten voor scholen en buurthuizen. We bieden verschillende soorten workshops voor kinderen aan. Met kinderen werken is heel anders, maar ook erg leuk!
 
Foto

BlijKraal

Elk sieraad van BlijKraal wordt met veel plezier ontworpen en gemaakt! 

Bij het maken van de sieraden gebruik ik verschillende materialen. Het materiaal, het ontwerp en de afwerking, maakt het tot een speciaal sieraad voor jezelf of als cadeau!

Maat armband
Elke (dames) armband heeft een lengte van 19 cm. Wil je een andere maat? Vemeld dan tijdens het bestellen, in het opmerkingenveld, de juiste maat. 

Verzending

> tot 50 gram zijn de verzendkosten €1,95
> vanaf 50 gram zijn de verzendkosten €2,50
> veilig betalen met IDEAL
> de bestelling wordt binnen 1 tot 3 dagen verzonden 

Materiaal
De kralen aan de armbanden zijn geregen aan een doorzichtig, enigszins rekbaar, draad.

Wil je net wat anders dan je online ziet? Informeer dan naar de mogelijkheden, ik maak veel op maat!

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en nieuwtjes?

Volg BlijKraal dan op facebook (blijkraal) en instagram (amerensleegstra)! 

- X - 
Amerens

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.