Workshop sieraad maken!
 
Lijkt het je leuk om een sieraad naar eigen ontwerp te maken? Dat kan tijdens deze workshop! Je maakt twee armbanden of een ketting, met keuze uit vele kralen van natuursteen, halfedelsteen, glas, rvs, hout, keramiek tot acryl. De kralen variëren van 4 mm tot 14 mm en zijn er in allerlei verschillende kleuren. Hou je van uitbundig of juist ingetogen? Voor iedereen zit er wat bij. Ook zijn er diverse bedeltjes en hangers waar je uit kunt kiezen.

De workshop kan op een eigen locatie worden gehouden (bijvoorbeeld bij je thuis of met een personeelsuitje). Het minimum aantal deelnemers is zes. Bij meer dan tien kilometer reizen, wordt een kilometervergoeding in rekening gebracht.

De workshop duurt ongeveer 2 uren, maar kan aangepast worden naar 1 armband maken met een tijdsduur van ongeveer een uur.
 
Je kunt op mijn website een indruk krijgen van de kralen die ik gebruik. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op via info@blijkraal.nl of 06-43456378!

 
Foto

BlijKraal

Elk sieraad van BlijKraal wordt met veel plezier ontworpen en gemaakt! 

Bij het maken van de sieraden gebruik ik verschillende materialen. Het materiaal, het ontwerp en de afwerking, maakt het tot een speciaal sieraad voor jezelf of als cadeau!

Maat armband
Elke (dames) armband heeft een lengte van 19 cm. Wil je een andere maat? Vemeld dan tijdens het bestellen, in het opmerkingenveld, de juiste maat. 

Verzending

> tot 50 gram zijn de verzendkosten €1,95
> vanaf 50 gram zijn de verzendkosten €2,50
> veilig betalen met IDEAL
> de bestelling wordt binnen 1 tot 3 dagen verzonden 

Materiaal
De kralen aan de armbanden zijn geregen aan een doorzichtig, enigszins rekbaar, draad.

Wil je net wat anders dan je online ziet? Informeer dan naar de mogelijkheden, ik maak veel op maat!

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en nieuwtjes?

Volg BlijKraal dan op facebook (blijkraal) en instagram (amerensleegstra)! 

- X - 
Amerens

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.