Weergave:
 


Bezig met laden...
set voorjaar gold
Een kleurig, fleurig setje armbanden van glasfacetkraaltjes, rocailles, roosjes, bedeltjes en gouden, rode of zilveren details. Je keuze voor 1 van de 3 varianten kun je in het opmerkingenscherm bij je bestelling aangeven.
set glasfacet hartje
Een prachtige setje armbanden van glasfacetkraaltjes en bedeltjes met hartjes.
set aqua
Een mooie set van zes armbanden met glazen kralen en zilverkleurige elementen erin verwerkt.   
glasfacet met bedel koel
Een prachtig armbandje gemaakt van glazen facet kralen met een metalen 'BlijKraal' bedeltje eraan. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Tijdens het bestellen, kun je de juiste kleur aangeven.
glasfacet met bedel warm
Een prachtig armbandje gemaakt van glazen facet kralen met een metalen 'BlijKraal' bedeltje eraan. Verkrijgbaar in 4 kleuren. Tijdens het bestellen, kun je de juiste kleur aangeven.
set blauwe roosjes
Een prachtige armbandenset. Bij deze vier armbanden zijn ronde kralen van metaal en glas gebruikt en aangevuld met roosjes van acryl en nikkelvrije zilveren accenten. De armbanden zijn van 8 mm en 6 mm kralen gemaakt. 
set grijze roosjes
Een prachtige combinatie van grijze en gele tinten! Bij deze drie armbanden zijn ronde kralen van glas en steen gebruikt en aangevuld met roosjes van acryl en nikkelvrije zilveren accenten. De armbanden zijn van 8 mm en 6 mm kralen gemaakt. 
set groene roosjes
Een prachtige combinatie van groene en blauwe tinten! Bij deze drie armbanden zijn ronde kralen van glas en steen gebruikt en aangevuld met roosjes van acryl en nikkelvrije zilveren accenten. De armbanden zijn van 8 mm en 6 mm kralen gemaakt. 
set roze roosjes
Een prachtige combinatie van roze tinten! Bij deze drie armbanden zijn ronde kralen van glas en steen gebruikt en aangevuld met roosjes van acryl en nikkelvrije zilveren accenten. De armbanden zijn van 8 mm en 6 mm kralen gemaakt. 
set licht roosjes
Een prachtige combinatie van roze tinten! Bij deze vier armbanden zijn ronde kralen van glas en steen gebruikt en aangevuld met roosjes van acryl en nikkelvrije zilveren accenten. De armbanden zijn van 8 mm en 6 mm kralen gemaakt. 
glasfacet met pluisjebedel
Een prachtig armbandje gemaakt van glazen facet kralen en een glazen bedel met een echt gedroogd bloemetje erin.
glasfacet roosje
Een armband met 8 mm doorzichtige glazen glazen facetkraaltjes gecombineerd met twee rvs kralen en een acryl roosje. In het opmerkingenveld, tijdens het bestellen, kun je de kleur van het roosje aangeven.  
glazenfacet armbandje hartje en bedel
Een prachtig armbandje gemaakt van glazen facet kralen met een hartje en een ronde crystal hanger van glas.  

BlijKraal

Elk sieraad van BlijKraal wordt met veel plezier ontworpen en gemaakt! 

Bij het maken van de sieraden gebruik ik verschillende materialen. Het materiaal, het ontwerp en de afwerking, maakt het tot een speciaal sieraad voor jezelf of als cadeau!

Maat armband
Elke (dames) armband heeft een lengte van 19 cm. Wil je een andere maat? Vemeld dan tijdens het bestellen, in het opmerkingenveld, de juiste maat. 

Verzending

> tot 50 gram zijn de verzendkosten €1,95
> vanaf 50 gram zijn de verzendkosten €2,50
> veilig betalen met IDEAL
> de bestelling wordt binnen 1 tot 3 dagen verzonden 

Materiaal
De kralen aan de armbanden zijn geregen aan een doorzichtig, enigszins rekbaar, draad.

Wil je net wat anders dan je online ziet? Informeer dan naar de mogelijkheden, ik maak veel op maat!

Nieuws

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten, acties en nieuwtjes?

Volg BlijKraal dan op facebook (blijkraal) en instagram (amerensleegstra)! 

- X - 
Amerens

Deze website gebruikt cookies om het aantal bezoekers te meten, er worden geen persoonlijke gegevens opgeslagen.